Automation/ vision

Procesmonitoring met warmtebeeldcamera's, brandpreventie en nog veel meer geautomatiseerde detectie met de FLIR automatisatie camera's. Thermische oplossingen voor elke omgeving en situatie.

FLIR Ax8

FLIR Ax8

compacte thermische camera 80x80 pixels

FLIR A35/A65

FLIR A35/A65

basis automation camera

FLIR A3xx

FLIR A3xx

camera uncooled 320x240

FLIR A615

FLIR A615

camera uncooled 640x480

FLIR A67xx

FLIR A67xx

MWIR / LWIR cooled 640 × 512

Housings voor thermische camera's

Housings voor thermische camera's

Voor elke toepassing housing

Warmtebeeldcamera's - ongekoeld 

FLIR Ax8  is een compacte thermische camera voor een zeer voordelige prijs. Het beschikt reeds over een visuele camera, een led verlichting en een 80x80 pixel thermische camera.

FLIR A35 en FLIR A65  zijn 2 modellen die te verkrijgen zijn met verschillende lenzen. Deze camera's zijn uitgerust met Vox detectoren van 320x256 of 640x512 en beschikken over een GigE vision / Genicam compabiliteit. Deze camera's zijn ideaal voor vision applicaties waar thermische patronen herkent moeten worden. Deze camera's hebben al een NETD van <50mK en kunnen tot 550°C meten.

FLIR A3xx komt in verschillende versies. Zo is de A300 de meest basis versie voor stabiele vision toepassingen. De FLIR A310  is dan weer de ideale "stand alone" camera met een onboard analyse. De FLIR A315 richt zich dan weer tot de applicaties met hogere beeldfrequenties in combinatie met een GigE/Genicam interface. Deze camera beschikken over een 320x240 detector van <50mK en kunnen optioneel temperaturen tot 2000°C in beeld brengen.

FLIR A615 is één van de meest gekozen systemen omwille van zijn hoge accuraatheid en verbluffende beeldkwaliteit. Deze camera is erg stabiel in zijn metingen en kan tot 2000°C meten. Bovendien heeft deze camera mogelijkheden om filters toe te voegen om spectrale eigenschappen inzichtelijk te brengen.

Thermische camera in een housing?

Vraag naar de mogelijkheden, want iedere toepassing heeft zijn unieke vereisten (ATEX, Stoffige omgeving, hoge temperaturen,...)

info@thermalfocus.eu

Warmtebeeldcamera's - gekoeld 

FLIR gekoelde automatisatie  is voornamelijk voor hoge snelheidstoepassingen of voor actieve thermografie. Meer informatie over gekoelde systemen vind je onder de R&D camera's. 

Ga naar gekoelde R&D

FLIR vaste gasdetectie camera's  

De camera's bestaan in een gekoelde uitvoering waarbij er extra veel gassen zichtbaar zijn en er meer detail is om kleinere lekken te detecteren. De Ongekoelde gasdetectie is voornamelijk interessant voor methaan lekken 

Meer informatie over gasdetectie camera's

GF77a
G300a.png