Thermografie voor gebouwen

Opsporen van koudebruggen, luchtlekkages, structurele bouwfouten, vloerverwarming, vochtproblemen, hotspots in zonnepanelen en nog veel andere bouwfouten is mogelijk met FLIR warmtebeeldcamera's voor gebouwenthremografie.

FLIR Ex-serie

FLIR Ex-serie

Basis thermische camera voor snelle evaluatie

FLIR Exx-serie

FLIR Exx-serie

Ideale warmtebeeldcamera voor veelvuldig gebruik

FLIR T5xx - serie

FLIR T5xx - serie

Professionele thermische camera T5xx serie

FLIR T6xx - serie

FLIR T6xx - serie

Professionele thermische camera 640x480 detector

FLIR T1020

FLIR T1020

Hoge resolutie warmtebeelcamera (1Mp)

FLIR Ex-serie

FLIR Ex-serie camera's zijn zeer compacte warmtebeeldcamera's en uiterst eenvoudig in gebruik. Ze kunnen voor tal van toepassingen worden ingeschakeld. De temperaturen die ze kunnen waarnemen gaan tot 250°C met gevoeligheden tot <60mK. De warmtebeeldcamera's zijn meteen uitgerust met een vaste breedhoek lens om overzicht te krijgen van de applicatie. De warmtebeeldcamera's zijn ook uitgerust met WIFI.

 

FLIR Exx-serie

 

FLIR Exx-serie camera's zijn eveneens zeer compacte warmtebeeldcamera's met zeer veel handige toels om inspecties in het werkveld aangenamer te maken. Ze beschikken over een laser die de afstand bepaald voor optiamele focus en een zeer helder beeld. Verder zijn ze uitgerust met zowel een autofocus als een manuele focus en met resoluties tot 464x348 pixels. De warmtebeeldcamera's kunnen zelfs tot 1500°C meten met een NETD van <30mK. Verder is het mogelijk om deze camera's te voorzien van verschillende lenzen.

FLIR MSX feature

FLIR Autofocus feature

FLIR UltraMax feature

FLIR Sensitivity feature

 

Warmtebeeldcamera's voor de professionals

FLIR T5xx, T6xx en T1K warmtebeeldcamera's 

De professional die elk detail wilt en het maximale wilt halen uit een thermografische inspectie maakt gebruik van de T-serie camera's van FLIR. Deze warmtebeeldcamera's met zeer hoge ergonomie laat toe om in alle werkomstandigheden haarscherpe beelden te nemen. Autofocus, laser focus, manuele focus, auto adjust van de span, MSX, metingen tot 2000°C,...

Deze camera's hebben het allemaal.

FLIR T5xx-serie

FLIR T5xx is een nieuwkomer in de T-series van FLIR. De warmtebeeldcamera's blinken uit in mogelijkheden en ergonomie. Camera's beschikbaar met 320x240 en 464 x 348 detectoren met een temperatuurbereik tot 1500°C

FLIR T6xx-serie

FLIR T6xx camera's beschikken over een geweldige beeldkwaliteit, gecombineerd met een 640x480 detector. Een lage NETD van <20mK kan de kleinste details feilloos weergeven. Deze camera kan tot 2000°C meten en beschikt over een viewfinder voor overbelichte omstandigheden.

FLIR T1K

Voor de professional die geen enkel detail mag missen en absolute zekerheid wil voor absolute thermische metingen is er de FLIR T1020 of T1K. Deze warmtebeeldcamera is uitgerust met een 1024*768 pixel detector die tot 3.1Mp kan halen via Ultra Max. Een uitgebreid lenzen pakket en een state of the art focus systeem, zorgt er voor dat u werkelijk het maximale uit uw inspecties kan halen.