Warmtebeeldcamera's huren

Thermal Focus beschikt over een uitgebreid pakket aan diverse warmtebeeldcamera's voor tal van toepassingen. Applicaties van -40 tot 2000°C , resoluties tot 1024*768 pixels en hoge snelheidscamera's tot 1003 Hz full frame. Zowel camera's die een responscurve hebben in LWIR als in MWIR. Bovendien zijn er tal van software pakketten en lenzen ter beschikking om het beste uit de huurperiode te halen. Voor bepaalde camera's is het wel noodzakelijk dat er een verzekering wordt afgesloten. 

Omdat het pakket aan thermische systemen zo divers is, wordt er steeds gevraagd om even contact op te nemen om na te gaan welke camera het meest geschikt voor u is. Camera's zijn te huur op dagbasis, weekbasis en sommige modellen ook op maandbasis. Een huur kan gepaard gaan met een op maat gemaakte training op locatie.

Omdat Thermal Focus over een uitgebreid pakket van oplossingen beschikt is het bijna steeds mogelijk om meteen over een warmtebeeldcamera te beschikken.

Of bel:

+32 14/42 96 50

  • Prijzen zijn in Euro en excl btw. (*) Prijzen zijn excl Verzendingskosten.

  • Verzending gratis vanaf 250,00 Euro excl btw. Voor bedragen onder 250,00 Euro excl btw wordt er 15,00 Euro verzend en administratiekosten aangerekend.

  • Verzekering kan verzorgd worden door Thermal Focus of door de huurder. Er wordt 10% marge genomen op het verzekeringsbedrag voor port en administratiekosten met een maximum van 35,00 euro incl btw. Indien er geen verzekering wordt afgesloten, is het risico 100% ten laste van de huurder. Voor toepassingen met een verhoogd risico is verzekering ten allen tijde verplicht.

  • Verhuring is voor regio Benelux grondgebied. Bij afwijking, gelieve contact op te nemen.

  • Optioneel zijn aanpassingen aan camera's mogelijk. Wanneer er kosten aan verbonden zijn, worden deze verrekend in de huurprijs. Optioneel zijn er tal van lenzen voor de verschillende modellen. Voor advies op maat en beschikbaarheid systemen, aarzel niet om ons te contacteren.

  • De meettoestellen worden in uitstekende staat verhuurd. Om andere huurders dezelfde kwaliteit te garanderen, wordt elke camera gecontroleerd bij aflevering. De wijze van verzenden voor verhuur wordt voor overdracht vastgelegd met foto/filmopnames.

  • Bij onzekerheden voor het gebruik is het mogelijk om over te gaan naar een consultancy